Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Гленком ЕООД - За нас

Кои сме ние?

 

История

Гленком ЕООД е основана през 2000-та година. Още от самото си създаване фирмата концентрира усилията си изцяло върху внос и търговия с резервни части за селскостопанска техника. Това е основната дейност на нашия бизнес, която ние продължаваме да развиваме и днес.

През 2002 г. започнахме да доразвиваме нашия бизнес и в друга сфера, а именно предоставяне на горска и минна техника, използвани в строителство на горски пътища. През същата година Гленком ЕООД стана официален дистрибутор на най-големия производител на булдозери в Русия - Челябинск тракторен завод.


През 2008 г. ние разширихме нашите интереси в сферата на строителството. Като обединихме  усилията си с две други компании, ние създадохме консорциум "Загора K & K", чийто основен предмет на дейност е фокусиран върху жилищно и промишлено строителство.

2010г. Гленком ЕООД стана дилър на огигинални резервни части CNH за марките Steyr, Case и New Holland.

Нашата цел е била и винаги ще бъде да спечелим доверието на нашите клиенти като предлагаме богата гама от висококачествена селскостопанска техника и професионално обслужване.

Местоположение

Гленком ЕООД е с адрес на управление гр. Нова Загора, област Сливен. Централният офис на фирмата, заедно с голям, добре зареден магазин и  напълно оборудван сервиз за смяна и ремонт на гуми на селскостопанска техника, леки и товарни автомобили, са разположени върху обширна търговска площ от 13000 кв.м.


Фирмата разполага също така с магазин в Бургас и търговски представители на територията на област София и област Ямбол.